GsmAlarm-420 bandymai

Namų apsaugos sistemai nusprendžiau panaudoti apsaugos ir valdymo centralę GsmAlarm 420. Tai UAB “Elektroninės technologijos” gaminys. Ją naudoju tik informacijos perdavimui, kaip papildoma dalį prie esamos apsaugos sistemos.

GsmAlarm turi 4 zonas, kuriom suveikus gali skambinti ar siųsti SMS. Turi kelis valdomus išėjimus. Reikia naudoti aktyvią SIM abonento kortelę be PIN kodo.

Programavimas vyksta per SMS žinutes ir tai man nepatiko, nes yra gana nepatogu. Manau, gamintojai galėjo sukurti prityvią programėlę ir leisti vartotojam nustatymus keisti per nuoseklią sąsaja.

Pirmoje nuotraukoje matome GsmAlarm su prijungta antena, bei užmaitinta nuo 12V 7,2Ah akumuliatoriaus.

Taip atrodo viena iš gautų trumpųjų SMS žinučių.

Spread the love

One thought on “GsmAlarm-420 bandymai

  1. Aš čia dėl GsmAlarm-420 programavimo. Daug metų naudoju minėtą įrangą. SMS žinutėmis programuoti yra tikrai labai patogu, nes galima programuoti iš bet kurios vietos ir nereikia jokios įrangos prijungimui prie nuosekliosios sąsajos. Sutinku, kad gamintojas galėjo suteikti ir tokią galimybę entuziastams, kaip papildomą. Bet kad ten to ir programavimo nėra daug ir retai reikia, arba tik vieną kartą tereikia. Kažin ar dėl to reikia jaudintis? Man atrašyti nereikia, nes abiejų nuomonės aiškios.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *